AS Roma sai huonoja uutisia kauden viimeisessä ottelussaan.

Se voitti Spezian ja varmisti siten paikkansa ensi kauden Eurooppa-liigassa, mutta Tammy Abraham loukkasi samalla vakavasti polvensa. Abraham kärsii polven eturistisidevammasta. Abrahamin polvi leikattiin aiemmin tällä viikolla ja hyökkääjän on määrä palata pelikentille vuodenvaihteessa.

AS Roma oli valmis myymään Abrahamin kesän siirtoikkunassa rahoittaakseen omia hankintojaan, mutta toisin kävi ja loukkaantunut hyökkääjä jää Roomaan.

AS Roma tarvitsee joka tapauksessa uuden kärjen. Argentiinalaismedia TyC Sportsin saamien tietojen mukaan AS Roma on tehnyt PSG:lle kahdeksan miljoonan euron tarjouksen Mauro Icardista.

Icardi pelasi päättyneen kauden lainalla turkkilaisessa Galatasarayssa. Laina sujui paremmin kuin hyvin. Icardi viimeisteli sarjassa 22 maalia ja johdatti Galatasarayn Turkin mestariksi.

Icardi palaa kesällä PSG:hen, mutta hänelle ei ole edelleenkään luvassa roolia Pariisissa ja PSG yrittää päästä hänestä eroon ennen ensi kauden alkua. Icardin sopimus PSG:n kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Serie A on Icardille tuttuakin tutumpi ympäristö. 30-vuotias Icardi on pelannut urallaan seitsemän kauden aikana yhteensä 219 ottelua Italian pääsarjassa ja viimeistellyt niissä 121 maalia. Argentiinalaiskärki on edustanut Italiassa Internazionalea ja Sampdoriaa.

LUE MYÖS