Argentiinan maailmanmestaruuteen johdattanut Lionel Messi sanoo odottavansa innolla uutta jaksoa urallaan.

Messi, 35, lähti päättyneen kauden jälkeen Paris Saint-Germainista ja teki sopimuksen MLS:n Inter Miamin kanssa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Messi pelaa ammattilaisurallaan Euroopan ulkopuolella seurajoukkueessa.

Inter Miami ei ollut Messin ainoa vaihtoehto. Häntä vietiin myös takaisin ex-seuraansa Barcelonaan sekä saudiarabialaiseen Al-Hilaliin, mutta lopulta Yhdysvallat oli Messin ja hänen perheensä kannalta paras vaihtoehto.

– Voin hyvin. Alun perin meillä oli eri idea [siitä mihin haluamme siirtyä], kertoi Messi TV Publican haastattelussa ESPN:n mukaan.

– Olemme tyytyväisiä päätökseemme. Olen valmis uuteen haasteeseen ja odotan tätä muutosta innolla.

– Päätös oli tärkeä askel, mutta samaan aikaan olin tietoinen, mitä se tarkoittaa, sanoi Messi viitaten Euroopan huippupelien jättämisestä taakse.

Messi sanoi aiemmin tällä viikolla, että hän ei aio pelata enää seuraavissa MM-kisoissa vuonna 2026, mutta hän on halunnut jatkaa pelaamista maajoukkueessa viime vuoden maailmanmestaruuden jälkeen.

– Jos totta puhutaan, en pelaisi enää maajoukkueessa, jos emme olisi voittaneet MM-kisoja. En voi lähteä maajoukkueesta maailmanmestarina. Haluan nauttia tästä.