Internazionalen päävalmentaja Simone Inzaghi manasi epäonnea hävityn Mestarien liigan finaalin jälkeen. Inter kärsi Istanbulissa niukan tappion Manchester Citylle 0-1-lukemin.

Selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähteneen Cityn ja Interin erotti lopulta vain Rodrin viimeistelemä yksi maali.

Interillä oli tasoitus hakiessaan suurta epäonnea. Federico DiMarco osui ylärimaan ja Romelu Lukakun sekä Robin Gosensin yritykset torjuttiin ottelun loppuhetkillä.

– Pelasimme loistavan ottelun ja meidän pitäisi olla ylpeä itsestämme. Emme voi kuitenkaan olla ajattelematta, mitä tämä olisi voinut olla. Me ansaitsimme enemmän, Inzaghi kommentoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Kaikki näkivät ne viimeiset 25 minuuttia. Tuntuu ettei pallo vain mennyt sisään. Tätä tapahtuu ja valitettavasti se tapahtui Mestarien liigan finaalissa. Osuimme ylärimaan ja pallo pelastettiin myös maaliviivalta. Yksi laukaus osui myös joukkuetoveriin. Se kaikki tapahtui.

– Pelasimme Manchester Cityä vastaan omilla vahvuuksillani ja onnistuimme siinä todella hyvin.

Inzaghi vakuuttaa, ettei Interin menestys jää tähän.

– Tällä hengellä, organisoinnilla ja päättäväisyydellä, uskon meidän palaavan tänne tulevaisuudessa, Inter-luotsi julisti.

– Kerroin pelaajilleni, että heidän tulisi olla ylpeä tästä saavutuksesta. Pelaajamme näyttivät maailmalle, kuinka hyvin he taistelivat Manchester Cityä vastaan.

LUE MYÖS!