Italiasta kantautuvien lehtitietojen mukaan AC Milan on antanut potkut Paolo Maldinille ja Ricky Massaralle. Päätöksen teki suurseuran tuore omistaja, sijoitusyhtiö RedBirdin perustaja Gerry Cardinale. Maldini on työskennellyt viimeiset vuodet Milanin teknisenä johtajana, Massara on hänen oikea kätensä.

Taustalla kerrotaan olleen tapaaminen Milanin seuraavan kauden perusluonteisesta toimintasuunnitelmasta. Cardinalen ja Maldinin välillä paljastui valtavia näkemyseroja, vaikka neuvottelut kestivät vain muutamia minuutteja, uutisoi Pietro Mazzara. Tuttomercatoweb kertoo, että tapaukseen liittyy myös toimitusjohtaja Giorgio Furlani. Maldinilla on pitkään ollut kiistoja seuran bisnespuolen kanssa, muun muassa investointien suuruudesta.

Jos Maldini erotetaan, voi tiedolla olla merkittäviä vaikutuksia Milanin tulevaisuuteen. Maldinin tekemää työtä on arvostettu joukkueen sisäisen johtoryhmän ulkopuolella. La Repubblica kirjoittaa, että ensi kausi saattaa muodostua ”kaaokseksi”, kun Cardinale ja Furlani haalivat lisää valtaa itselleen.

Joukkueen ykköstähdet ovat vihaisia. Rafael Leão antoi sen näkyä sosiaalisessa mediassa, kun hän twiittasi miettivän emojin. Leão ei tiettävästi olisi allekirjoittanut jatkosopimusta, jos olisi tiennyt Maldinin lähtevän; Mike Maignan on alkanut epäröidä, kannattaako hänen enää sitoutua seuraan; ja Theo Hernández harkitsee siirtopyynnön lähettämistä.