Leo Messi siirtyy pian MLS-seura Inter Miamin riveihin.

Messi tiedotti aiemmin tällä viikolla päättäneensä siirtyä Inter Miamiin. Osapuolten väliset neuvottelut eivät ole vielä maalissa, mutta yhteisymmärryksen odotetaan syntyvän tuota pikaa. Messin on määrä siirtyä Inter Miamiin kesäkuun maajoukkuetauon jälkeen.

Myös Barcelona ja saudiarabialainen Al-Hilal olivat Messin kintereillä, mutta muutaman viikon päästä 36 vuotta täyttävä argentiinalaistähti valitsi MLS:n ja Miamin.

Messin kanssa PSG:ssä pelannut Ander Herrera iloitsee entisen joukkuetoverinsa puolesta.

– Olen todella onnellinen Messin puolesta. Miami on hyvin kätevä kohde niin Messille kuin hänen perheellekin, sillä he ovat lähempänä Argentiinaa. MLS on kovaa vauhtia kehittyvä sarja maassa, jossa on maailmanlaajuinen potentiaali jalkapallon suhteen. Messin kannalta pidän enemmän Miamista kuin Saudi-Arabiasta. Uskon Messin tekevän historiaa Inter Miamissa ja toivon hänelle pelkkää parasta, Herrera totesi TyC Sportsille.

Neymar sen sijaan kertoi saaneensa tietää Messin MLS-siirrosta jo aiemmin.

– Messi on lahja, jonka sain jalkapallolta. Sain mahdollisuuden tutustua Messiin, pelata hänen kanssaan ja myöhemmin meistä tuli ystäviä. Tiesin jo aiemmin Messin siirtyvän Miamiin. Puhuimme siitä. Sanoin, että hän tulisi olemaan hyvin onnellinen siellä elämäntyylin vuoksi. Tietenkin on hieman surullista nähdä hänen lähtevän.

– Olen varma, että tämä muuttaa koko MLS:n. Siitä tulee paljon suositumpi sarja. Mielestäni kaikkien pitäisi nähdä Messi pelaamassa Inter Miamissa, koska ikävä kyllä mikään ei ole ikuista, Neymar viittasi Messin jäljellä oleviin pelivuosiin.

LUE MYÖS