Saudi-Arabian liigassa pelaava Al Ittihad on vahvistanut hankkineensa Real Madridin entisen tähtihyökkääjän Karim Benzeman.

Madrid tiedotti Benzeman, 35, lähdöstä viime viikonloppuna. Ranskalaishyökkääjä voitti Los Blancosissa 14 vuoden aikana 25 pokaalia ja tykitti valkopaidoille kaikkiaan 354 osumaa, toiseksi eniten koko seurahistoriassa.

Lehtitietojen mukaan Benzema on solminut Al Ittihadin kanssa kahden vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta. Hänen nettopalkkansa tulee olemaan lähes 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Al Ittihad voitti päättyneellä kaudella Saudi-Arabian liigan viiden pisteen erolla Al Nassriin, jota edustaa Benzeman entinen joukkuekaveri Cristiano Ronaldo.

Ittihad Club

@ittihad_en
Benzema is here 🤩✍️
A new tiger will roar 🐅
Welcome to Ittihad!

#Benzema2Ittihad
#here2inspireKSA