Veikkausliigan kärkitaistelussa tiukasti mukana oleva KuPS ei saa pidettyä tähtipelaajaansa Urho Nissilää kauden loppuun. Nissilän diili KuPS:n kanssa päättyy heinäkuun lopussa.

– Sopimus loppuu, ei siinä sen kummempaa. Sopimus loppuu ja ”Upi” lähtee niin kuin on ajateltu. Hän lähtee ja on hoitanut hommansa hyvin, täyttänyt täysin sen sopimuksen, mikä sovittiin heinäkuun loppuun asti, KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara vahvistaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

– On ollut meille äärettömän tärkeä pelaaja, meidän paras maalintekijä. Kyllä hänkin meille loven jättää, mutta tämä oli tiedossa, että näin tulee tapahtumaan ja Upin uusi seura, en itsekään tiedä, mikä se on, tiedottaa sitten asioista, että mitä tapahtuu. Mutta tällä hetkellä tilanne on ihan selkeästi se, että – tai se on ollut meillä tiedossa jo jonkin aikaa – että Upi lähtee.

Nissilä on mukana KuPSin Konferenssiliigan karsintaottelussa torstaina.

– On bussissa mukana ja kärsii tuomionsa loppuun, toteaa Honkavaara ja vahvistaa samalla, että Nissilä tulee vielä pelaamaan torstaina.

– No, Upi on Veikkausliigan parhaita pelaajia, niin kyllä minä laitan hänet aina kentälle, kun hän on pelikuntoinen. Ei meidän tarvitse häntä tässä kenellekään säästellä, Honkavaara sanoo.

Koko haastattelu löytyy Suplasta. Veikkausliigan seuraava kierros pelataan perjantaista sunnuntaihin.

LUE MYÖS