Romelu Lukaku ajoi itsensä varsin vaikeaan tilanteeseen.

Lukaku pelasi viime kauden lainalla Internazionalessa, joka halusi hankkia hyökkääjän itselleen Chelseasta. Julkisuudessa lukuisia rakkaudenosoituksia Interiä kohtaan luetellut Lukaku neuvotteli kuitenkin Interin selän takana sopimuksesta pahimman kilpailijan Juventuksen kanssa. Inter ei liiemmin pitänyt siitä ja ilmoitti niin Lukakulle kuin Chelseallekin, että siirtoneuvottelut ovat päättyneet.

Belgialaiskärki ei halua pelata alkavalla kaudella Chelseassa, eikä siten osallistunut seuran Yhdysvaltain harjoitusleirille.

Juventus on valmis hankkimaan Lukakun vain siinä tapauksessa, jos se saa Dušan Vlahovićin myydyksi, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Vlahović jää torinolaisseuraan.

Lukakun Inter-aikojen tutkapari Lautaro Martínez pettyi hyökkääjän käytökseen.

– Minulle tuli siitä huono fiilis. Yritin soittaa Lukakulle, mutta hän ei vastannut minulle. Hän ei vastannut muillekaan joukkuetovereille. Näin monen yhdessä vietetyn vuoden jälkeen petyin häneen, enkä odottanut tällaista. Mutta kyseessä on Lukakun päätös ja toivon hänelle parasta, Lautaro summasi La Gazzetta dello Sportille.

Interin päävalmentaja Simone Inzaghi kiitti Lukakua viime kaudesta.

– Tämä tarina ansaitsi erilaisen lopun, mutta olen kiitollinen siitä, mitä hän antoi minulle. Hän antoi meille palatessaan paljon saavuttaaksemme tavoitteemme.

Lukaku pelasi Interissä vuodet 2019-21 ja 2022-23. 132 ottelussa syntyi 78 maalia ja 23 maalisyöttöä. Lukaku voitti Interissä Serie A:n ja Coppan mestaruudet.