MLS-seura Inter Miami on viime viikkoina hankkinut Leo Messin, Sergio Busquetsin ja Jordi Alban joukkueeseensa.

Messi on tehnyt Huuhkajista tutun Robert Taylorin kanssa hurjaa jälkeä edellisissä otteluissa. Inter Miami voitti keskiviikkona Leagues Cupissa Atlanta Unitedin 4-0. Taylor ja Messi viimeistelivät kummatkin kaksi maalia ja antoivat lisäksi syötöt toisiensa maaleihin.

Messi on saamassa vanhan kaverinsa Luis Suárezin jälleen joukkuetoverikseen.

Grêmio ja Suárez pääsivät yhteisymmärrykseen siitä, että osapuolten välinen sopimus puretaan vuodenvaihteessa. Suárezin alkuperäinen sopimus olisi kattanut vielä koko ensi vuoden, mutta uruguaylaiskärki haluaa siirtyä entisten joukkuetovereidensa joukkoon Miamiin.

Suárez halusi siirtyä Inter Miamiin jo tänä kesänä, mutta Grêmio ei suostunut päästämään irti maalitykistään kesken kauden.

Muun muassa TyC Sportsin mukaan Suárez on jo päässyt Inter Miamin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Suárezin on määrä siirtyä vapaana agenttina Inter Miamiin joulu-tammikuussa.

Taylorin, 28, nykyinen sopimus Inter Miamin kanssa päättyy vuodenvaihteessa. Taylor on tehnyt kesäkuun maajoukkuetauon jälkeen Inter Miamin paidassa neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.