Paris Saint-Germainin puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi sanoo, että tähtihyökkääjä Kylian Mbappén on solmittava jatkosopimus, jos hän haluaa jatkaa seurassa.

Mbappén, 24, nykyinen diili PSG:ssä päättyy ensi kesänä, ja häntä viedään jälleen huhuissa Real Madridiin. Jos uutta sopimusta ei synny, Ranskan maajoukkuekapteeni voi jättää PSG:n vuoden kuluttua ilmaiseksi.

Hänellä on optio pidentää nykyistä sopimustaan vuodella, mutta Mbappé on kertonut julkisesti, että hän ei ole käyttämässä sitä. PSG:n ykköstähti on kuitenkin sanonut, että hän aikoo jatkaa seurassa tulevalla kaudella.

Al-Khelaifin mukaan ei tule kuulonkaan, että yksi maailman suurimmista tähdistä vaihtaisi seuraa ilmaiseksi.

– Kantamme on hyvin selkeä. Jos Kylian Mbappé haluaa jäädä, hänen on allekirjoitettava uusi sopimus. Me haluamme hänen jäävän, kommentoi Al-Khelaifi BBC:n mukaan.

– Emme voi antaa maailman tämän hetken parhaan pelaajan lähteä ilmaiseksi. Se on mahdotonta.

Mbappé siirtyi PSG:hen vuonna 2018 AS Monacosta 180 miljoonalla eurolla pelattuaan ensin vuoden lainalla Pariisissa. Hän on esiintynyt PSG:n paidassa 260 ottelussa tehden niissä yhteensä 212 maalia ja syöttäen 98.

PSG ilmoitti keskiviikkona, että se on antanut kenkää päävalmentajalleen Christophe Galtierille ja pestannut hänen tilalleen Luis Enriquen, joka on luotsannut aiemmin muun muassa Espanjan maajoukkuetta ja Barcelonaa.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
President and CEO of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaïfi and the new coach Luis Enrique.

🔴🔵 #WelcomeToParisLuisEnrique