Internazionalen uusi kapteeni Lautaro Martínez on saanut hyvin rahakkaan sopimustarjouksen Saudi-Arabiasta, kertoo TyC Sportsin toimittaja César Luis Merlo.

Merlon saamien tietojen mukaan toistaiseksi nimettömäksi jäänyt seura tarjoaa Lautarolle nelivuotista sopimusta ja 60 miljoonan euron vuosipalkkaa. Nelivuotisen sopimuksen arvo olisi siten noin 240 miljoonaa euroa.

Martínez ei ole toistaiseksi näyttänyt vihreää valoa saamalleen tarjoukselle, joten seurojen väliset neuvottelut eivät ole alkaneet.

Lautaro, 25, on edustanut Interiä viiden vuoden ajan. Interin paidassa muun muassa Serie A:n ja Coppa Italian mestaruudet voittanut argentiinalaiskärki kruunattiin maailmanmestariksi viime joulukuussa Qatarissa.

Inter ei halua luopua tähtipelaajastaan, sillä sen suunnitelmat ensi kauden hyökkäystä varten ovat edelleen täysin auki. Inter ei aio hankkia seurassa viime kaudella lainalla pelannutta Romelu Lukakua, sillä hyökkääjä aloitti sopimusneuvottelut Interin suurimman vihollisen Juventuksen kanssa.

Lautaron nykyinen sopimus Interin kanssa päättyy kesällä 2026, eikä siinä ole mukana ulosostopykälää.