HJK pelasi keskiviikkoiltana Pohjois-Irlannissa Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen jälkimmäisen osan Larnen vieraana.

HJK eteni toiselle karsintakierrokselle voitettuaan Larnen lopulta yhteismaalein 3-2.

Helsingissä viime viikolla pelattu avausosa päättyi HJK:n 1-0 -kotivoittoon.

HJK oli niskan päällä avausjaksolla. Tuomas Ollila laukoi HJK:n 1-0 -vierasjohtoon 26. minuutilla. Ollila sai pallon itselleen boksissa ja laukoi sen ohi väärään suuntaan aavistaneen Larne-vahti Rohan Fergusonin.

HJK joutui vaihtamaan tauolla maalivahtia, kun viime aikoina loukkaantuneena ollut Dejan Iliev sai tärskyn avausjakson lopussa. Jesse Öst asteli toiseksi jaksoksi vieraiden maalille.

Jos ensimmäinen jakso oli näennäisesti HJK:n, ei samaa voi sanoa jälkimmäisestä puoliskosta. Larne dominoi pelitapahtumia toisella jaksolla hakiessaan vimmatusti aluksi kavennus- ja sittemmin tasoitusmaalia.

Larnelle vihellettiin rangaistuspotku 65. minuutilla, kun pallo osui boksissa pallontavoittelutilanteessa Jukka Raitalan käteen. Lee Bonis ampui isännät pilkulta tasoihin. Bonisin maalin jälkeen HJK:lla oli merkittäviä ongelmia päästä omalta kenttäpuoliskoltaan pois. Larne piti pelin jatkuvasti HJK:n maalin lähettyvillä ja se tuotti lopulta tulosta 87. minuutilla, kun Joe Thomson puski otteluparin tasoihin.

HJK tasoitti ottelun jatkoajan alussa ja siirtyi samalla otteluparissa 3-2 -johtoon. Pyry Soiri pelasi pallon kohti maalin edustalle juossutta Roope Riskiä ja peliväline meni lopulta Larnen Shaun Wantin kautta pohjoisirlantilaisten verkkoon.

HJK kohtaa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella norjalaisen Molden.