José Mourinho saa viimein kaipaamiaan vahvistuksia AS Romaan.

AS Roma tiedotti keskiviikkona hankkineensa Leandro Paredesin PSG:stä. Fabrizio Romanon mukaan AS Roma maksoi Paredesista neljä miljoonaa euroa PSG:lle.

Renato Sanches on niin ikään siirtymässä PSG:stä AS Romaan.

Sanches läpäisi tiistaina AS Roman lääkärintarkastuksessa. Kyseessä on alkavan kauden mittainen lainasiirto, jossa on mukana 15 miljoonan euron osto-optio. Romanon mukaan osto-optio muuttuu pakolliseksi, jos Sanches pelaa 60 prosenttia AS Roman otteluista alkavalla kaudella.

Kahdesta keskikentälle hankitusta pelaajasta huolimatta Mourinho tarvitsee edelleen vahvistuksia AS Romaan.

Mourinho on julkisesti valittanut jo pitkään hyökkääjätilanteestaan. Tammy Abraham on polvivamman vuoksi sivussa tiettävästi vuodenvaihteeseen. Heikon viime kauden pelannut Andrea Belotti on joukkueen ainoa puhdas kärki, ja Mourinho joutuu peluuttamaan häntä avauskokoonpanossaan viikonlopun sarja-avauksessa vasten tahtoaan.

AS Roma on ollut muun muassa Álvaro Moratan kintereillä, mutta hyökkääjä allekirjoittaa jatkosopimuksen Atléticon kanssa ja jää Madridiin.