Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustama Venezia putosi Coppa Italiasta maanantai-iltana.

Venezia hävisi Coppan ensimmäisellä kierroksella Spezialle hävittyään rangaistuspotkukilpailun.

Varsinainen peliaika päättyi 2-2 -tasapeliin.

Pohjanpalo viimeisteli Venezian ensimmäisen maalin. Pallo pelattiin laidalta boksiin ja Pohjanpalo laukoi pelivälineen yläriman kautta Spezian verkkoon.

Joronen pelasi vahvan ottelun. Huuhkajat-vahti nappasi usean huipputorjunnan ja lisäksi torjui varsinaisella peliajalla Spezian Salvatore Espositon rangaistuspotkun. Joronen esiintyi edukseen myös jatkoajalla torjuttuaan loistavasti Spezian yrityksen muutamaa minuuttia ennen rangaistuspotkukilpailua.

– Pelasimme hyvin vaikeaa vastustajaa vastaan. Onnittelut Spezialle. Pelasimme hyvän ottelun, mutta meillä on vielä paljon parannettavaa. Meidän on yritettävä parantaa jokaisessa ottelussa. Tuomme tämän ottelun hyvät asiat sunnuntaille, jolloin pelaamme kotona. Olemme innoissamme aloittamassa uutta kautta. Tänään olemme varmasti suuttuneita, koska ottelu oli tasainen ja meillä on parannettavaa, mutta mukaan mahtui myös positiivisia asioita, Joronen summasi italialaismedialle.

Pohjanpalo epäonnistui yrityksessään rangaistuspotkukilpailussa.

Serie B -kausi potkaistaan Venezian osalta käyntiin sunnuntai-iltana, kun kotiottelussa vastaan asettuu Como.

Venezia sijoittui viime kaudella kahdeksanneksi Serie B:ssä ja putosi nousukarsintojen ensimmäisellä kierroksella Cagliarille. Cagliari nousi lopulta Serie A:han. Pohjanpalo viimeisteli viime kaudella Serie B:ssä 19 maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä.