Belgian pääsarjassa pelaavan Royale Union SG:n suomalainen keskikenttäpelaaja Casper Terho pääsi maalin makuun lauantaina, kun joukkue voitti Leuvenin 5–1-lukemin. Hän tykitti ottelun avausmaalin 21. minuutilla komealla kaukolaukauksella alakulmaan.

Terho pelasi muutenkin mainion pelin, mistä kielii se, että hän oli tilastopalvelu Sofascoren arvioissa ottelun toiseksi paras pelaaja. Hän hankki muun muassa kaksi rankkaria, jotka Dennis Eckert viimeisteli verkkoon.

Ottelu Leuvenia vastaan oli Terholle käytännössä kauden ensimmäinen. Hän oli pelannut vain yhden minuutin Standard Liègeä vastaan. Avauksen paikka on vapautunut, koska aiemmin oikeana laitapelaajana viihtynyt Bart Nieuwkoop siirtyi tällä viikolla Feyenoordiin.

Union SG nousi voiton myötä liigakärkeen. Se on kolme ottelua pelanneista joukkueista ainut, joka jatkaa puhtaalla pelillä.

Terho, 20, ei ole vielä tehnyt debyyttiään Suomen A-maajoukkueessa. Hän on pelannut tämän vuoden puolella kahdessa ystävyysottelussa alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ja syöttänyt molemmissa peleissä yhden maalin.