Karim Benzema siirtyi kesäkuussa saudiarabialaiseen Al-Ittihadiin.

Benzeman sopimus Real Madridin kanssa päättyi, joten Al-Ittihad ei joutunut maksamaan kärjestä siirtosummaa. Benzema tienaa Al-Ittihadissa tiettävästi peräti 200 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Benzema allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen Al-Ittihadin kanssa.

Benzema, 35, on pelannut kolme sarjaottelua uudessa joukkueessaan, joissa on syntynyt yhteensä maali ja kaksi maalisyöttöä.

Saudiarabialaismediassa uutisoitiin hiljattain siitä, miten Al-Ittihadin päävalmentaja Nuno olisi pettynyt Benzeman pelilliseen antiin ja ilmoittanut seurajohdolle, ettei hyökkääjä sovi hänen pelisuunnitelmaansa. Nuno ei tiettävästi pyytänyt seurajohtoa hankkimaan Benzemaa joukkueeseen.

Nuno kumosi huhut kaksikon välirikosta lehdistötilaisuudessaan.

– Luin mediassa, että välini Benzeman kanssa ovat huonot. Kaikki minut tuntevat tietävät, että tuollaiset väitteet ovat absurdeja. Olen hyvissä väleissä jokaisen pelaajan kanssa. Meillä on vahva ryhmä ja olen tyytyväinen kaikkiin pelaajiini. Olemme onnellisia siitä, että Benzema pelaa joukkueessamme. Benzema on onnellinen kentällä. Hän rakastaa Al-Ittihadissa pelaamista.