Renato Sanches siirtyi elokuussa PSG:stä lainalle AS Romaan.

Keskikenttäpelaaja saapui Roomaan suurten odotusten kera. Lainassa on mukana ostopakko, jonka AS Roma suorittaa kuluvan kauden jälkeen.

Sanches on päässyt kentälle kahdessa sarjaottelussa ja viimeistellyt yhden maalin.

Sanches nousi AS Roman avauskokoonpanoon torstaina, kun José Mourinhon miehistö voitti Sheriff Tiraspolin Eurooppa-liigan lohkovaiheen avauskierroksella 2-1. Sanches joutui jättämään ottelun kesken jo avausjaksolla lihasvamman vuoksi. Portugalilaispelaaja on lähtökohtaisesti ainakin muutaman viikon sivussa pelikentiltä.

Mourinho kummasteli ottelun jälkeen, miksi Sanches on jatkuvasti loukkaantuneena.

– Hänen pelikuntonsa on aina arvoitus ja on vaikea ymmärtää, miksi hän on aina loukkaantuneena. Niin on tapahtunut PSG:ssä ja Bayernissa. Emme voi ymmärtää tätä. Hän pelasi 45 minuuttia viime sunnuntaina, lepäsi kolme päivää ja loukkaantui 27. minuutilla, Mourinho päivitteli.

Sanches on kärsinyt viimeisen kolmen vuoden aikana peräti 12 lihasvammasta. Sanches ehti kärsiä lihasvammasta myös aiemmin alkukaudella, joka piti hänet sivussa muutamasta AS Roman ottelusta.