HJK:n Niki Mäenpään loukkaantuminen on osoittautumassa pelättyä lievemmäksi.

Mäenpää loukkasi pohkeensa torstaina pelatussa Konferenssiliigan ottelussa PAOKia vastaan. Kokenut maalivahti joutui jättämään pelin kesken ja sairausloman pelättiin olevan pitkä. HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnaskin sanoi pelin jälkeen, että ”kyllä se pahasti meni”.

Nyt HJK tarjosi tuoreeltaan päivitystä Mäenpään tilanteeseen. Seuran mukaan magneettikuvien perusteella toipumisajaksi arvioidaan ”nelisen viikkoa”.

Mikäli neljän viikon toipumisaika pitää paikkansa, Mäenpää saattaa kuntoutua Veikkausliigan mestaruussarjan päätöskierroksen otteluun KuPSia vastaan. Lisäksi Mäenpää on näillä näkymin käytettävissä Konferenssiliigan lohkovaiheen neljässä viimeisessä ottelussa, eli häneltä jäisi väliin vain tulevan kierroksen ottelu Aberdeenia vastaan.

LUE MYÖS