Ilmari Niskanen joutui jättämään Huuhkajien ja Tanskan välisen EM-karsintaottelun kesken viime sunnuntaina jo heti alkuminuuteilla.

Laitapelaaja loukkasi olkapäätään, eikä pystynyt jatkamaan ottelua. 

Molemmissa syyskuun karsintaotteluissa avauskokoonpanoon päässeen Niskasen olkapää meni sijoiltaan. 

Niskasen seurajoukkueen Exeter Cityn päävalmentaja Gary Caldwell otti kantaa suomalaisen loukkaantumiseen. Caldwellin mukaan Niskanen on sivussa pelikentiltä lähtökohtaisesti noin kuusi viikkoa, jos vamma ei vaadi leikkausta.

– On suuri huolenaihe, kun hän joutui jättämään pelin kesken jo 12 minuutin jälkeen. Niskanen kävi röntgenkuvassa ja siinä selvisi, ettei hänellä ole murtumaa, joka on hyvä juttu, mutta hän käy magneettikuvissa lauantaiaamuna ja kuntoutuminen ei ole nopea prosessi. Oli magneettikuvien tulos sitten mikä tahansa, Caldwell summasi BBC:lle.

– Jos hän joutuu leikkaukseen, on se meille luonnollisesti suuri takaisku. Toivomme, ettei hän joudu sellaiseen ja voimme päästä tästä pelkällä hoidolla. Toivottavasti siinä menisi noin kuusi viikkoa.

Niskanen on sivussa Huuhkajien lokakuun EM-karsintaotteluista.

Exeter voitti lauantaina Cheltenham Townin 1-0 ja pysyy Ykkösliigan kärkipaikalla. Huuhkajien Viljami Sinisalo pelasi tuttuun tapaan Exeterin maalilla.