FC Kööpenhaminan maalivahti Kamil Grabara on joutunut tappouhkausten kohteeksi hänen haukuttua Galatasarayn stadionia ”paskaläjäksi”.

Grabara, 24, ja kumppanit johtivat keskiviikkona Galatasarayta vieraskentällä 2-0 Mestarien liigassa, mutta Istanbulin suurseura nousi kahdella viime hetken maalilla tasapeliin Kööpenhaminan saatua punaisen kortin.

BBC:n mukaan Grabara ärsytti Galatasaryn kannattajia jo ennen peliä, kun hän sanoi kuulleensa, että istanbulilaisseuran paikallisvastustajalla Fenerbahçella on ”paremmat fanit”.

Pelin jälkeen Grabara kirjoitti sosiaalisessa mediassa: ”Ansaitsimme kaikki kolme pistettä tuolta paskaläjästä, mutta sellaista elämä on. Mennään eteenpäin”.

Myöhemmin puolalaistorjuja laittoi julkaisun kommentoinnin kiinni ja muutti viestiään siten, että hän kuvaili itse peliä kirosanalla, eikä Galatasarayn stadionia.

Turkkilaiskannattajat olivat kuitenkin jo tulistuneet. Grabaran vaimoDominika Robak jakoi Instagram-tilillään kuvakaappauksia uhkauksista, joita heille oli tullut.

– Tämä ei ole normaalia. 300 viestiä, enkä osaa laskea, kuinka monta kommenttia.

– Missä maailmassa me elämme?

Football Talk

@FootballTalkHQ
Copenhagen goal keeper Kamil Grabara’s wife on IG:
“Last night I got over 300 death messages, this isn’t normal” 😲

Football Talk

@FootballTalkHQ
Copenhagen goalkeeper Kamil Grabara has labeled the Galatasaray stadium a 's**t hole' on Instagram. 📲

Linkki twiittiin.