Richarlison on edustanut Tottenhamia reilun vuoden ajan.

Tottenham hankki hänet Evertonista noin 60 miljoonalla eurolla kesällä 2022. Richarlisonin ensimmäinen kausi Tottenhamissa oli suorastaan surkea. Kallis hankinta jäi olemattomalle vastuulle Lontoossa ja pelasi kauden aikana vain reilut 1450 minuuttia. 35 ottelussa syntyi yhteensä kolme maalia. 

Myös kuluva kausi on lähtenyt huonosti käyntiin. Richarlisonin pitäisi olla joukkueen ykköskärki, mutta tehot loistavat poissaolollaan. Ennen viikonloppua neljässä sarjaottelussa ei ollut syntynyt maaliakaan.

Maaliton putki jatkui myös maajoukkueessa. Richarlison avasi kummatkin Brasilian MM-karsintaottelut, mutta ei onnistunut maalinteossa. 26-vuotiaan hyökkääjän nähtiin itkevän tultuaan vaihtoon Bolivia-ottelussa.

– Kentällä olen onnellinen. Joukkue yritti auttaa minua mahdollisimman paljon. Joskus asiat eivät mene niin kuin haluamme niiden menevän. Vaikka haluaisin tehdä asiat oikein, niin joskus ne menevät silti huonosti. Olen keskittynyt Tottenhamiin. Myrsky on jo ohitse.

Richarlison kertoi hakevansa psyykkistä apua Englannissa.

– Viimeiset viisi kuukautta ovat olleet minulle vaikeita. Nyt asiat ovat hyvin kotona. Ihmiset, jotka keskittyivät minuun vain rahojeni vuoksi, ovat siirtyneet jo syrjään. Olen varma, että pelaan hyvän kauden Tottenhamissa ja asiat palaavat raiteilleen.

– Palaan Englantiin ja etsin psyykkistä apua. Etsin itselleni psykologin tehdäkseni töitä mieleni eteen. Palaan entistä vahvempana. Uskon pääseväni mukaan seuraavaan maajoukkueryhmään. Teen töitä sen eteen. Kyse on vain siitä, että saisin hyvän jakson Tottenhamissa. Tällä viikolla istun alas Tottenhamin kanssa. Tarvitsen pelirytmiä.

Richarlison palasi maalin makuun lauantaina, kun hän iski 98. minuutilla tasoitusmaalin Sheffield Unitedin verkkoon ja syötti vain kahta minuuttia myöhemmin ottelun voittomaalin.