Englannin Valioliigassa pelaavan Chelsean seuralegenda ja espanjalaisen Real Madridin ennätyshankinta Eden Hazard on edelleen ilman seuraa.

Hazard edusti Realia 76 ottelussa vuosina 2019–23. Maaleja syntyi seitsemän.

Hazard, 32, ei ole pelannut sen jälkeen, kun hän purki sopimuksensa Realin kanssa kolme kuukautta sitten. Hänen uransa on kovassa laskussa. Useiden lehtitietojen mukaan häntä on houkuteltu niin Yhdysvaltoihin kuin Saudi-Arabiaankin, mutta hän on viitannut kintaalla tarjouksille koko kesän ja syksyn ajan.

Diario AS:n mukaan Hazardin pöydällä on jäljellä kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on, että hän tarttuu belgialaisseura Union SG:n tarjoukseen ja palaa asumaan Brysseliin. Hazardin veljet Kylian ja Thorgan pelaavat tulevat vuodet samassa kaupungissa. Kylian edustaa RWD Molenbeekia, Thorgan Anderlechtia. Union SG:ssä pelaa myös suomalainen Casper Terho.

Toinen vaihtoehto on, että Eden Hazard lopettaa ammattilaisuransa ja jää Madridiin, jossa hänen perheensä viihtyy hyvin. Häntä ei tunneta urheilijana, joka saapuu harjoituskentälle ensimmäisenä ja lähtee viimeisenä. Tätä taustaa vasten ei ole ihme, että hän kamppailee motivaationsa kanssa.