Ranskan suurseura Marseille tiedotti keskiviikkona Marcelinon jättäneen joukkueen päävalmentajan paikan.

Madridilaislehti AS:n saamien tietojen mukaan Marseillen ultrakannattajat esittivät tappouhkauksia seuran puheenjohtajalle Pablo Longorialle maanantaina harjoituskeskuksen edustalla.

Ultrakannattajat uhkasivat aloittaa sodan Longoriaa ja seuraa vastaan, jos puheenjohtaja ei jättäisi seuraa. Longoria ilmoitti sittemmin astuvansa toistaiseksi syrjään puheenjohtajan roolista.

AS:n mukaan Marcelino on tyrmistynyt siitä, miten paljon vaikutusvaltaa ultrakannattajilla on seuran arjessa ja päätöksissä. Espanjalaisluotsi päätti erota Marseillen peräsimestä osoittaakseen solidaarisuutta Longoriaa kohtaan. Longoria hankki Marcelinon Marseillen päävalmentajaksi.

Marcelino, 58, ehti valmentaa Marseillea vain vajaan kolmen kuukauden ajan. Marseille on parhaillaan kolmantena Ranskan pääsarjassa. Sarjakärki AS Monaco on kerännyt kaksi pistettä Marseillea enemmän.

Ranskalaislehti L’Équipe kertoo, ettei Marseillen omistaja Frank McCourt suostu hyväksymään seurajohdon eroanomusta, vaikka päästi Marcelinon lähtemään Marseillesta.

Olympique de Marseille

@OM_Officiel
Communiqué officiel de l'Olympique de Marseille