Marco Verratti jättää Euroopan kentät.

Verratti siirtyy PSG:stä qatarilaiseen Al-Arabiin. Siirto vahvistui keskiviikkona. Al-Arabi maksoi Verrattista noin 45 miljoonaa euroa PSG:lle.

Verratti, 30, on yksi PSG:n modernin ajan suurimmista seuralegendoista. Keskikenttäpelaaja edusti PSG:tä 11 vuoden ajan. Verratti pelasi PSG:ssä 416 virallista ottelua ja voitti muun muassa yhdeksän kertaa Ranskan pääsarjamestaruuden.

PSG:n peräsimeen kesällä saapunut Luis Enrique ei sisällyttänyt Verrattia suunnitelmiinsa. Enriquen on kerrottu todenneen Verrattille jo heinäkuussa, ettei keskikenttäpelaaja pelaisi otteluakaan hänen alaisuudessaan. Verratti ei ollut mukana PSG:n kokoonpanossa kauden ensimmäisissä otteluissa.

Italian A-maajoukkueen uusi päävalmentaja Luciano Spalletti ei ottanut Verrattia mukaan syyskuun EM-karsintaotteluihin.