NEC Nijmegenin hyökkääjä Bas Dost toipui sunnuntaina sairaalassa lyyhistyttyään kentälle sarjaottelussa AZ Alkmaaria vastaan.

Ottelua oli jäljellä vain joitain minuutteja, kun Hollannin entinen maajoukkuehyökkääjä kaatui maahan kesken juoksun. Peliä jatkettiin hetki, mutta kentälle viitottiin nopeasti lääkintäapua.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Critix

@footballcritix
AZ Alkmaar - NEC Nijmegen maçında Bas Dost bir anda yere yığıldı, çevresi sarıldı.

Kötü bir şey olmamasını umuyoruz 🙏🏻

Kummankin joukkueen pelaajat kerääntyivät 34-vuotiaan Dostin ympärille siksi aikaa, kun häntä hoidettiin. ESPN:n mukaan konkarihyökkääjä tuli jo kentällä tajuihinsa, mutta hänet vietiin vielä sairaalaan hoidettavaksi.

Dost teki avausjaksolla Nijmegenin ensimmäisen maalin ja syötti toisen. Ottelu oli 2-1-tilanteessa vieraiden hyväksi, kun peli keskeytettiin lopullisesti.

– Minulla menee hyvin. Kentällä saamani apu oli fantastista. Olen nyt sairaalassa ja voin hyvin. Kiitos kaikesta tuesta! kertoi Dost myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

N.E.C. Nijmegen

@necnijmegen
Bas Dost: “Het gaat goed met me. De hulp die ik op het veld heb gekregen was fantastisch. Ik ben nu in het ziekenhuis en ik voel me goed. Bedankt voor alle support!” 😘

Linkki twiittiin.