Joaquín Gómez jättää tehtävänsä Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentajana, kertoo seura tiedotteesaan.

SJK käytti kesällä Gómezin, 37, jatko-option ensi kaudesta, mutta nyt seura kertoo päässeensä espanjalaisluotsin kanssa ”sopimukseen, jonka puitteissa Gómez on vapaa jatkamaan uraansa uudessa seurassa, joka tiedottaa asiasta myöhemmin”.

Gómez toimi SJK:n apuvalmentajana kaudella 2020 ja valmensi seuraavana vuonna HIFK:ta ennen kuin palasi Seinäjoelle päävalmentajan rooliin.

Tuntuu aika haikealta sanoa hyvästit paikalle ja ihmisille, jotka ovat viime vuosien aikana tehneet minut ja perheeni tuntemaan kuin olisimme kotona. Uskon kuitenkin, että nyt on oikea aika siirtyä eteenpäin, jotta voin jatkaa ponnisteluja kehittyäkseni urallani. SJK on erittäin hyvässä tilanteessa jatkaakseen kehittymistään, kommentoi Gómez seuran tiedotteessa.

– Tunnen ylpeyttä siitä, että minulle on uskottu johdettavakseni tämä projekti parin viime kauden ajaksi. Olemme kokeneet upeita hetkiä yhdessä ja myös onnistuneet kehittämään seuraa ja sen prosesseja päivittäisessä tekemisessä todella hyvälle tasolle. Samaan aikaan olemme siirtäneet strategian painopistettä tehokkaampaan suuntaan työskennellessämme hämmästyttävän voitonnälkäisten ihmisten kanssa sarjojemme kärkikahinoissa.

Tällä kaudella SJK tuli Veikkausliigan ylemmässä loppusarjassa neljänneksi ja pääsi siten eurolopputurnaukseen, mutta hävisi sen ensimmäisellä kierroksella AC Oululle.

SJK kertoo tiedottavansa uudesta valmennustiimistään ”lähiviikkoina”.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Joaquín Gómez jatkaa uraansa toisaalla. SJK ja Gómez ovat päässeet sopimukseen, jonka puitteissa Gómez on vapaa jatkamaan uraansa uudessa seurassa, joka tiedottaa asiasta myöhemmin.

sjk.fi/uutiset/joaqui…

#veikkausliiga #sjkfi
sjk.fi

Joaquín Gómez jatkaa uraansa toisaalla - SJK

Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentajana kausilla 2022 ja 2023 toiminut Joaquín Gómez ei jatka SJK:n päävalmentajana kaudella 2024. SJK ja Gómez ovat päässeet sopimukseen, jonka puitteissa Gómez on...

Linkki twiittiin.