Luis Suárez poistuu vuodenvaihteessa brasilialaisesta Grêmiosta.

Suárez siirtyi tammikuussa Grêmioon ja on esiintynyt edukseen Brasiliassa. 43 otteluun on syntynyt 18 maalia ja 13 maalisyöttöä.

Suárez, 36, jättää Grêmion joulukuussa. Osapuolet ovat jo tiedottaneet asiasta. MLS-seura Inter Miami on kiinnostunut Suárezista. Suárezin entiset joukkuetoverit Leo Messi, Jordi Alba ja Sergio Busquets pelaavat Inter Miamissa. Myös Huuhkajista tuttu Robert Taylor edustaa Inter Miamia.

Marcan mukaan Suárezin on määrä siirtyä Inter Miamiin vuodenvaihteessa.

Alba toivoo entisen joukkuetoverinsa saapuvan Miamiin.

– Suárez on todella tärkeä pelaaja. Pelaa hän sitten missä tahansa joukkueessa. Kyseessä on Suárezin, valmentajan ja seuran päätös. Toivottavasti hän voisi siirtyä tänne. Haluan pelata parhaiden pelaajien kanssa ja Suárez on todellinen huippupelaaja.

– Olen jakanut paljon asioita hänen kanssaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän on ystäväni ja olisin todella onnellinen, jos hän voisi siirtyä Inter Miamiin. Suárez auttaisi meitä paljon. Suárez pelaa toisessa seurassa ja sitä on kunnioitettava niin pitkään kuin osapuolet päättävät, siirtyykö hän tänne vai ei.

Inter Miami ei selviytynyt mukaan MLS:n pudotuspeleihin, joten sen ottelut jatkuvat vasta ensi vuoden puolella.