Uransa kuluvaan kauteen lopettava Juri Kinnunen nousi sunnuntaina Ykkösen historiankirjoihin.

Helsinkiläistä Käpylän Palloa edustava Kinnunen pelasi uransa 270. ottelun Ykkösessä ja nousi sarjan historian eniten otteluita pelanneeksi pelaajaksi.

33-vuotias laitapuolustaja on pelannut mittavan uransa aikana Ykköstä kasvattajaseuransa KäPan lisäksi HJK Klubi 04:ssä, FC Viikingeissä, PK-35:ssa, KPV:ssa ja TPS:ssä. Kinnunen muistetaan parhaiten ajastaan TPS:ssä. Kinnunen pelasi TPS:ssä vuosien saatossa yli 180 virallista ottelua.

Kinnusen ja KäPan sunnuntai-ilta päättyi juhlaottelusta huolimatta pettymykseen. KäPa jäi SalPan kanssa 1-1 -tasapeliin ja se tiesi sitä, ettei KäPa pelaa ensi kaudella maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösliigassa. KäPan matka jatkuu sarjauudistuksen myötä ensi kaudella kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Tuomas Korpelan vuosia kestänyt ennätys menee tänään rikki - Juri Kinnunen nousee SalPa-matsissa Miesten Ykkösen ottelutilaston kärkipaikalle. Onnittelut uskomattoman upeasta suorituksesta, Juri! 🏆

@jkkinnunen @kapaedustus #Ykkönen