IFK Mariehamn jatkaa Veikkausliigassa myös kaudella 2024.

Grönvitt voitti kaksiosaisessa liigakarsinnassa Gnistanin 3-0. Avausosa Helsingissä päättyi keskiviikkona 0-0-tasapeliin, mutta Mariehamn voitti sunnuntaina toisen osan kotonaan 3-0.

Sunnuntain ensimmäinen osuma nähtiin 40. minuutilla, kun Robin Sid ohjasi tuurin avittamana pallon Muhamed Tehe Olawalelle, joka sijoitti pelivälineen sisään.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
⚽️ IFK Mariehamn siirtyy 1-0 johtoon Gnistania vastaan. Maalintekijänä Olawale.

#Veikkausliiga

Mariehamnin toinen osuma jää varmasti kummittelemaan vieraiden mieleen pitkään. Gnistanin Joakim Latonen oli tasoittaa ottelun, kun hän puski pallon ylärimaan, mutta hetken kuluttua peliväline olikin toisessa maalissa.

Gnistanin Konsta Rasimus menetti pallon pahassa paikassa Olawalelle. Peliväline liikkui nopeasti Tucon kautta Jamie Hopcuttille, joka pääsi avopaikasta lataamaan kierteisen kudin takanurkkaan.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Maarianhaminassa IFK Mariehamn siirtyy 2-0 johtoon. Maalintekijänä Jamie Hopcutt.

#veikkausliiga

Kotijoukkue pääsi rokottamaan vielä kerran lisäajalla, kun Gnistan oli noussut kulmapotkuun koko kentällisen voimin maalivahtia myöten.

IFK purki keskityksen ja Hopcutt pelasi läpiajoon Alvaro Ngamban, jonka tarvitsi vain juosta pallo maaliin. Kamerunilaispelaajalla oli niin paljon aikaa ja tilaa, että hän ehti vielä hassutella vähän ennen kuin pisti pallon pussiin.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Ngamba vie kotijoukkueen 3-0 johtoon.

#veikkausliiga #ifkmariehamn #gnistan

IFK Mariehamn osallistui liigakarsintaan tultuaan Veikkausliigassa viimeistä edelliseksi. Liigajumbo KTP putosi suoraan sarjatasoa alemmas.

Gnistan taas tuli Ykkösessä toiseksi ja kaatoi SJK Akatemian 4-2 ennen kuin kohtasi IFK Mariehamnin. Ykkösestä suoraan pääsarjaan nousi EIF.

IFK Mariehamn on pelannut Veikkausliigassa vuodesta 2005 saakka.