Didier Deschamps ei osaa vielä sanoa, mikä on Paul Pogban tulevaisuus Ranskan maajoukkueessa. Ranskan päävalmentaja kommentoi Juventuksen tähden dopingkäryä lehdistötilaisuudessa.

Pogba, 30, antoi positiivisen dopingnäytteen testosteronista Serie A:n avauskierroksen ottelussa Udinesea vastaan elokuun 20. päivänä. Ranskalaisen B-näyte vahvistui myös viime viikolla positiiviseksi.

Pogbaa odottaa pahimmillaan neljän vuoden kilpailukielto.

Massimiliano Allegri (Juventuksen päävalmentaja) on erityisesti surullinen Paulin puolesta ja minäkin olen. Hän on monimutkaisessa tilanteessa. Hän tulee puolustamaan itseänsä ja hänen täytyy tehdä se. Tämä on pitkä prosessi, Deschamps kommentoi lehdistölle.

– Se kaikki alkoi dopingtestistä. En tiedä mitä huominen tuo hänelle tullessaan, mutta se mitä nyt tapahtuu on surullista.

– En tiedä mikä hänen tulevaisuutensa on maajoukkueessa. Tämä vie aikansa. Hän ei ole ollut vähään aikaa meidän mukanamme.

Pogba on tehnyt 90 pelaamaansa maaotteluun 11 maalia Ranskan paidassa. Keskikenttäpelaaja oli mukana vuoden 2018 maailmanmestarijoukkueessa.

LUE MYÖS!