Serie A:n hallitsevan mestarin Napolin alkukausi ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

Napoli lähti lokakuun maajoukkuetauolle Serie A:n viidenneltä sijalta. Sarjakärki AC Milan on karannut jo seitsemän pisteen päähän Napolista. Napoli hävisi viikonloppuna kotikentällään Fiorentinalle 1-3. Napoli on voittanut vain puolet pelaamistaan sarjaotteluista.

Italialaismedian mukaan Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on pettynyt joukkueen alkukauteen ja päävalmentaja Rudi García on potku-uhan alla.

De Laurentiis tapasi Garcían maanantaina Napolissa. ANSA:n saamien tietojen mukaan García saa marraskuun maajoukkuetaukoon asti aikaa muuttaa joukkueen kurssin. Jos se ei onnistu, saa luotsi potkut Napolin päävalmentajan paikalta.

Italialaismedian mukaan De Laurentiis unelmoi Antonio Conten palkkaamisesta Napolin uudeksi päävalmentajaksi, mutta vielä ei ole tiedossa, miten realistinen vaihtoehto Conte on. Conte on ollut työttömänä maaliskuusta lähtien saatuaan potkut Tottenhamista.

Sky Sport Italia mainitsi myös Igor Tudorin ja Marco Giampaolon nimet. Giampaolo on ollut työttömänä vuoden päivät saatuaan potkut Sampdoriasta lokakuussa 2022. Tudor sen sijaan jätti Marseillen kesällä.