Eden Hazard on ollut työttömänä kesästä lähtien.

Hazard purki sopimuksensa Real Madridin kanssa kesä-heinäkuun vaihteessa.

Hazard, 32, ei ole toistaiseksi löytänyt uutta seuraa. Madridilaismedian mukaan Hazard on hylännyt tarjouksia muun muassa MLS:stä ja Saudi-Arabiasta.

Hazard edusti Real Madridia neljän vuoden ajan. Seurahistorian kallein hankinta on samalla seurahistorian suurin floppi. Hazard siirtyi Real Madridiin suurten odotusten kera kesällä 2019. Ensimmäiset kaksi vuotta menivät pitkälti loukkaantuneena ja toiset kaksi vuotta penkillä. Hazard teki neljässä vuodessa yhteensä vain seitsemän maalia Real Madridissa.

Belgian pääsarjaseura RWD Molenbeekiä edustava Kylian Hazard kehottaa HLN:n haastattelussa veljeään lopettamaan uransa.

– En tiedä, onko ura jo loppunut. Jos hänen on tehtävä lopullinen päätös sen suhteen, on se hänen tehtävänsä ilmoittaa siitä. Eden asuu Madridissa ja hänen lapsensa käyvät siellä koulua. Puhun hänen kanssaan päivittäin. Eden yrittää nauttia elämästään. Tiedän hänen rakastavan edelleen jalkapalloa.

– Hän on aina pitänyt jalkapallosta ja on antanut paljon tälle lajille. Eden teki sen minkä pystyi ja voitti pokaaleja kaikissa edustamissaan seuroissa. Jos olisin hän, lopettaisin urani. Eden ansaitsee viettää aikaa perheensä kanssa.

Kylian Hazard on pelannut urallaan 63 ottelua Belgian pääsarjassa. 28-vuotias laitapelaaja kärsii parhaillaan vakavasta polvivammasta ja palannee pelikentille vasta keväällä.