Vaasan Palloseuran keskikenttäpelaaja ja monivuotinen kapteeni Sebastian Strandvall päättää uransa tähän kauteen.

Strandvall, 37, on edustanut Vepsua 11 kautta ja esiintynyt seurassa yli 300 ottelussa. Urallaan hän on pelannut myös FC Hakassa, IFK Mariehamnissa, itävaltalaisessa SC Austria Lustenaussa ja iranilaisessa Rah Ahanissa.

– Tein päätökseni kolmisen viikkoa sitten, ja keskustelin asiasta vaimoni sekä perheeni kanssa. Prosessi on kuitenkin ollut pitkä, ja olen pohtinut sitä jo monta vuotta. Punnitseminen on ollut jatkuvaa puolin toisin, ja nyt todella tuntuu, että on oikea aika lopettaa, kertoo Strandvall VPS:n sivuilla.

– Totta kai se tekee kipeää. Haluaisin pelata koko elämäni ammattilaisena, mutta olen todella sinut asian kanssa. Päätös on looginen ja käsittelen asiaa levollisin mielin.

– Olen huomannut viime päivinä, että uran loppumista on vaikea sanoa ääneen, koska asia tuntuu niin lopulliselta. Toisaalta, eihän kukaan minua oikeuteenkaan vie, jos muutan mieltäni, Strandvall naurahtaa.

Strandvallin tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki. Hänen unelma olisi kuitenkin saavuttaa loppukaudella vielä uransa toinen mitali Vepsussa sekä europaikka. VPS on Veikkausliigassa kolmantena.

– Asiat tulevaisuuden suhteen ovat auki. En osaa vielä sanoa, mitä teen tulevaisuudessa, mutta odotan tulevaa innolla. Olisihan se tyhmää heittää vuosien varrella keräämääni verkostoa ja tietoani menemään. Katsotaan kuitenkin, mitä tuleva tuo.

– Toivon edelleen kaikkien vaasalaisten tukea loppukaudelle. Suurin unelmani olisi se, että lopettaisin urani mitaliin ja europaikkaan. Toivon, että koko Vaasa on hengessä mukana loppuun asti!

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Sebastian Strandvall lopettaa peliuransa.

Seban ajatuksia osoitteessa vepsu.fi

Päätökseen tulee yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä vaasalaisia jalkapallouria. Kiitos kaikesta Seba🖤

#yhdessäseistään #seuraaraitaa #vepsu #vaasa #vasa #veikkausliiga

Linkki twiittiin.