Napoli koki merkittävän takaiskun hävittyään sunnuntaina kotistadionillaan piskuiselle Empolille 0-1. Empoli iski ottelun ainoan maalin lisäajalla.

Italialaismedian mukaan Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis antaa potkut Rudi Garcialle. Valmentaja ei jatka Napolin peräsimessä. Calciomercaton mukaan De Laurentiis on jo tehnyt päätöksen Garcian potkuista.

Napoli palaa harjoitusten pariin keskiviikkona, eikä Garcian ole määrä osallistua niihin. Garcia matkusti Napolista Ranskaan maanantaina.

De Laurentiis palkkasi Garcian Napolin päävalmentajaksi kesällä. Hallitsevan mestarin kausi Serie A:ssa on sujunut heikosti. Napoli on parhaillaan neljäntenä sarjataulukossa, mutta sarjakärki Internazionale on karannut jo kymmenen pisteen päähän.

De Laurentiis oli valmis antamaan Garcialle potkut jo lokakuussa ja neuvotteli tuolloin Antonio Conten kanssa sopimuksesta, mutta Conte ei suostunut saamaansa tarjoukseen. De Laurentiis antoi Garcialle kuukauden aikaa kehittää joukkueen peliä, mutta tulokset ovat olleet yhtä luokattomia.

Calciomercaton mukaan Igor Tudor on todennäköisin Garcian korvaaja. Tudor on parhaillaan ilman seuraa. Tudor neuvottelee De Laurentiisin kanssa sopimuksesta maanantaina.