Espanjalaiset syyttäjät vaativat yhdeksän vuoden vankeusrangaistusta Barcelona-legenda Dani Alvesille, jonka väitetään seksuaalisesti hyväksikäyttäneen naista viime vuonna, kertoo Sky Sports.

40-vuotiaan Alvesin on määrä joutua oikeuteen, koska häntä syytetään seksuaalisesta väkivallasta Barcelonassa sijaitsevassa yökerhossa viime vuoden joulukuussa.

Tutkintatuomari nosti syytteen brassikonkaria vastaan elokuussa, ja oikeus totesi tässä kuussa, että todisteet riittävät oikeudenkäynnin aloittamiseen. Kuulemispäivää ei ole vielä vahvistettu.

Entinen Barcelona-puolustaja on kiistänyt kaikki väärinkäytökset ja väittää harrastaneensa naisen kanssa seksiä yhteisymmärryksessä.

Syyttäjät haluavat Alvesin maksavan uhrille 150 000 euron vahingonkorvaukset ja kiellon ottamasta yhteyttä uhriin 10 vuoden ajan. Lisäksi he haluavat, että Alvesia valvotaan kymmenen vuoden ajan sen jälkeen, kun hän on suorittanut vankeusrangaistuksensa.

Alves on ollut tutkintavankeudessa tammikuusta lähtien, jolloin hänet pidätettiin viranomaisten alustavan tutkinnan jälkeen. Kaikki Alvesin takuupyynnöt on hylätty, koska oikeus on katsonut, että hän saattaisi paeta.

Brasilian A-maajoukkueessa 126 kertaa esiintynyt Alves on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jalkapalloilijoista. Hän on voittanut urallaan 42 pokaalia ja edustanut Barcelonan lisäksi muun muassa Sevillaa, Juventusta ja Paris Saint-Germainia.

Alvesin viimeisin seura, meksikolainen Pumas, purki hänen sopimuksensa samana päivänä, kun hänet pidätettiin Espanjassa.

Relevo

@relevo
La Fiscalía pide nueve años de cárcel para Dani Alves.

📌 El exfutbolista, acusado de un delito de agresión sexual, también se enfrenta a una indemnización de 150.000 euros para la víctima.

Linkki twiittiin.