Antoine Griezmann pelaa loistavaa kautta. Griezmann, 32, on tehnyt alkukaudella 16 otteluun 12 maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Atlético-luotsi Diego Simeonen ehdottomiin luottopelaajiin kuuluva Griezmann oli viime kaudellakin kenties koko La Ligan paras pelaaja. 38 sarjaotteluun syntyi 15 maalia ja 17 maalisyöttöä.

Monipuolisuudestaan tunnettu Griezmann on noussut vuosien saatossa myös Ranskan A-maajoukkuelegendojen joukkoon. Griezmann on pelannut peräti 82 peräkkäistä A-maaottelua Ranskan paidassa. Kyseessä on Ranskan mittavan maajoukkuehistorian ennätys.

Griezmann johdatti Ranskan maailmanmestariksi kesällä 2018. Griezmann oli yksi MM-lopputurnauksen parhaista pelaajista. Samana vuonna Griezmann juhli Eurooppa-liigan voittoa ja sijoittui Atléticon kanssa toiseksi La Ligassa. Koko kalenterivuoden aikana syntyi muun muassa 36 maalia. Griezmann sijoittui tuolloin kolmanneksi Ballon d’Or -äänestyksessä.

Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps kertoi Téléfootin haastattelussa, että Griezmann olisi ansainnut tuolloin Ballon d’Orin itselleen. Luka Modrić valittiin Ballon d’Orin voittajaksi.

– Hän olisi voinut voittaa Ballon d’Orin vuonna 2018, kun otetaan huomioon, millaisen kauden hän pelasi. Griezmann olisi ansainnut Ballon d’Orin. Totta puhuen uskon, ettei hän saa kaikkea ansaitsemaansa arvostusta. Griezmannilla on kyky tuoda esiin se, minkälainen ihminen hän on ja mitä hän edustaa. Hän on pelaaja, joka hymyilee aina.

Griezmann on vuodesta toiseen yksi ensimmäisistä pelaajista, jotka Deschamps nimeää avauskokoonpanoonsa.

– Kukaan ei ole korvaamaton, mutta kyse on siitä, että varmistat olevasi välttämätön pelaaja joukkueellesi. Ja Griezmann on onnistunut siinä, Deschamps totesi.