Ghanan maajoukkueen entinen kapteeni Asamoah Gyan on määrätty maksamaan korvauksia ex-vaimolleen, kun tuomioistuin päätti heidän avioerotapauksessaan, että hän on heidän kolmen lapsensa biologinen isä.

BBC:n mukaan ghanalainen tuomioistuin määräsi 37-vuotiaan ex-hyökkääjän antamaan Gifty Gyanille talon Yhdistyneessä kuningaskunnassa, talon Accrassa, huoltoaseman ja kaksi autoa.

Tuomioistuin katsoi, että Gifty Gyan oli osallistunut kiinteistöjen hankintaan muuten kuin rahallisesti, koska hän oli ainoa, joka huolehti heidän lapsistaan, kun Gyan harjoitti ammattiaan.

Gyan ja hänen ex-vaimonsa ovat käyneet oikeustaistelua jo kolme vuotta. Pariskunnan avioerojuttu on pitkittynyt sen jälkeen, kun Gyan väitti ex-vaimoaan uskottomaksi ja sanoi, että heidän kolme lastaan eivät välttämättä ole hänen.

DNA-testi kumosi Gyanin väitteen siitä, ettei hän ole lasten biologinen isä.

Oikeus päätti myös, että Ghanan entisen ykköstykin on maksettava 25 000 Ghanan cediä (noin 2 000 euroa) kuukaudessa lasten elatuksesta.

Kesällä uransa lopettanut Gyan on Ghanan maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijä 51 osumallaan. Hän pelasi urallaan muun muassa Udinesessa, Rennesissä ja Sunderlandissa. Gyan muistetaan etenkin vuoden 2010 MM-kisoista, joissa hän iski kolme maalia ja oli ehdolla turnauksen pelaajaksi.

Football Talk

@FootballTalkHQ
Asamoah Gyan is ordered to give his ex-wife two homes, a petrol station and two cars as a court rules that he fathered her three children after he was told to take DNA tests.

It was also ruled that the former Sunderland, Udinese and Rennes forward must pay 25,000 Ghanaian cedis…

Linkki twiittiin.