Helmarien keskikenttäpelaaja Eveliina Summanen on solminut kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen Tottenhamin kanssa.

Summanen, 25, siirtyi Spursiin viime vuoden alussa ruotsalaisesta Kristianstads DFF:stä. Hän on tähän mennessä pelannut Tottenhamissa 43 ottelua ja onnistunut maalinteossa kuudesti.

– Olen erittäin onnellinen, että olen täällä. Olen erittäin iloinen, että seura halusi minun jäävän tänne. Se (jatkosopimus) oli minulle helppo päätös ja odotan innolla tulevia vuosia, kommentoi Summanen lontoolaisseuran sivuilla.

– Tunnen oloni rennoksi pelatessani. Kaikilla on selkeät ohjeet siitä, mitä pitää tehdä, mutta samaan aikaan kentällä on hieman vapautta. Tapa, jolla pelaamme tällä hetkellä, sopii minulle ja sopii tällä hetkellä melkein kaikille joukkueessa, joten nautin siitä kovasti.

Tänä vuonna Tottenhamiin siirtyi myös Summasen maajoukkuekaveri Olga Ahtinen, jota odottaa ”muutaman viikon” tauko tositoimista loukkaantumisen takia.

Tottenham Hotspur Women

@SpursWomen
Eveliina Summanen has signed a new contract with the Club which will run until June, 2026.

Congratulations, @EveSummanen! 👏

Linkki twiittiin.