Mario Mandžukić lopetti uransa muutama vuosi sitten.

Nykyään Kroatian A-maajoukkueen valmennustiimiin kuuluva Mandžukić edusti pelaajaurallaan muun muassa Bayern Müncheniä, Juventusta ja Atléticoa.

Mandžukić pelasi Juventuksessa yhdessä Moise Keanin kanssa. Kean nousi Juventuksen edustusjoukkueeseen ensimmäistä kertaa kaudella 2016-17. Kean sai tuolloin peliaikaa muutamassa ottelussa.

Kean, 23, kertoi F19 -podcastissa joutuneensa Mandžukićin silmätikuksi päästyään edustusjoukkueen mukaan. Vastaanotto oli varsin tyly.

– Voin sanoa, että Mandžukićilla on pitkälti samanlainen luonne kuin Zlatan Ibrahimovićilla. Hän ei tosin puhu niin paljon kuin Ibrahimović.

– Aina, kun Mandžukić puhui minulle, hän haukkui minua. Kerran pääsin 15-vuotiaana harjoittelemaan Juventuksen edustusjoukkueen kanssa ja hän kysyi minulta, että miksi olen tuossa iässä ykkösjoukkueen mukana. Hän kysyi minulta toistamiseen, miksi olen joukkueen mukana ja vastasin haluavani vain olla samanlainen kuin hän. Ja sitten hän vastasi, ettei usko minun palaavan edustusjoukkueen harjoituksiin sen perusteella, miten harjoitukseni sujuivat.