Marcus Thuram siirtyi kesällä vapaana agenttina Internazionaleen.

Thuram, 26, on pelannut vahvan syyskauden Interissä. 12 Serie A -otteluun on syntynyt neljä maalia ja peräti kahdeksan maalisyöttöä. Lisäksi hyökkääjä on avannut maalitilinsä myös Mestarien liigassa.

Ranskan A-maajoukkueeseen vakituisesti noin vuosi sitten noussut Thuram käväisi DAZN:n haastattelussa ja kertoi saaneensa aikoinaan Leo Messiltä nappulakengät. Thuramin Lilian-isä pelasi tuolloin Messin kanssa Barcelonassa.

– 10-vuotiaana menin katsomaan isäni harjoituksia Barcelonassa. Minulla ei ollut omia nappiksia mukana. Messi oli tuolloin nuori pelaaja. Harjoitusten jälkeen halusin mennä kentälle pelaamaan muiden lasten kanssa.

Thuram kertoi antaneensa Messiltä saadut nappulakengät välittömästi ystävälleen. Se kaduttaa hyökkääjää edelleen, sillä Messi nousi hetkeä myöhemmin maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi.

– Minulla oli tuolloin melkein samankokoinen jalka kuin Messillä. Kenkäni koko oli noin 38 ja Messillä 40 tai 41. Messi antoi minulle kenkänsä ja pääsin pelaamaan niillä. Sen jälkeen Messi sanoi, että saisin pitää ne itselläni. Niin nuorena en oikein ymmärtänyt, mitä tapahtui, joten seuraavana päivänä annoin ne kengät ystävälleni. Kadun sitä edelleen päivittäin.