Yhdysvaltojen A-maajoukkue selvitti tiensä ensi kesän Copa Américaan, vaikka se hävisi maanantain ja tiistain välisenä yönä Trinidad ja Tobagolle 1-2. Yhdysvallat voitti otteluparin yhteismaalein 4-2.

Seuratasolla hollantilaista PSV:tä edustava Sergiño Dest sai punaisen kortin avausjaksolla.

Dest, 23, pettyi tuomarin ratkaisuun, kun hän vihelsi Trinidad ja Tobagolle sivurajaheiton, vaikka puolustajan mielestä pallo ei mennyt kokonaan ulos kentältä.

Dest potkaisi pallon katsomoon, valitti tuomarin ratkaisusta ja sai palkinnoksi varoituksen. Dest ei kuitenkaan lopettanut valittamistaan, vaan jatkoi sitä ja käytti kyseenalaista elekieltä tuomaria kohtaan. Dest sai lopulta toisen keltaisen kortin.

Yhdysvaltojen muut pelaajat pettyivät pahemman kerran Destiin. Muun muassa Tim Ream, Yunus Musah ja Gio Reyna toruivat Destiä ulosajon jälkeen.

Ream kritisoi Destiä ottelun jälkeen.

– Täyttä kunnioituksen puutetta muita pelaajia kohtaan. Se oli lisäksi epäkunnioittavaa itse peliä ja tuomareita kohtaan. Tämä muutti täysin pelin. Lisäksi se muutti suunnitelmamme vaihdoista. Se oli kokonaisuudessaan epäkunnioittavaa, Fulhamia edustava toppari latasi.

B/R Football

@brfootball
Sergiño Dest is sent off after receiving two back-to-back yellows 🔴

Watch live on TNT & Max 📺