Ciro Immobilen alkukausi oli vaikea.

Immobile kärsi loukkaantumisista ja maalinteko-ongelmista. Viime aikoina Immobile on päässyt jälleen maalin makuun. 33-vuotias italialaishyökkääjä viimeisteli tiistaina Lazion molemmat maalit, kun seura voitti Celticin Mestarien liigassa 2-0. 

Lazio varmisti samalla Mestarien liigan pudotuspelipaikan. Lazio taistelee päätöskierroksella Atléticon kanssa lohkovoitosta.

Lazion paidassa vuosien saatossa peräti 203 maalia viimeistellyt Immobile sai kesällä hyvin rahakkaita tarjouksia Lähi-idästä. Muutama saudiarabialaisseura oli pitkään kärjen kintereillä, mutta hyökkääjä oli johdattanut Lazion takaisin Mestarien liigaan ja halusi jäädä tuttuun ympäristöön.

Immobilen agentti Marco Sommella otti kantaa pelaajan ratkaisuun Radio Sportivan haastattelussa.

– Monista muista poiketen hän päätti jäädä ennemmin pelaamaan Mestarien liigaa kuin siirtyä Saudi-Arabiaan tai Arabiemiraatteihin. Hän olisi voinut siirtyä sinnekin. Immobile antaa kaikkensa jokaisessa ottelussa.

Sommellan mukaan Immobile arvostaa Laziota ja Mestarien liigaa korkeammalle kuin Saudi-Arabian jättipalkkoja.

– Nyt ei ole oikea aika miettiä siirtoa. Immobile teki selvän päätöksen priorisoiden Mestarien liigaa. Hän on ollut onnellinen Laziossa jo seitsemän vuoden ajan. On tunteita, joilla on enemmän arvoa kuin öljyrahoilla ja sen vuoksi niitä on kunnioitettava.