Veikkausliigan FC Inter ja puolustaja Albin Granlund ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen, kertoo turkulaisseura tiedotteessaan.

Huuhkajissa 21 kertaa esiintynyt Granlund, 34, siirtyy Interiin IFK Mariehamnista, jota hän edusti edelliset 1,5 kautta. Aiemmin hän pelasi Ahvenanmaalla jo vuosina 2014-2017 ja sitä ennen Rovaniemen Palloseurassa.

Ulkomailla Granlund on tehnyt uraa ruotsalaisessa Örebrossa ja puolalaisessa Stal Mielecissä. Veikkausliigassa hänellä on tilillään 168 ottelua.

– Hienoa saada kokenut ja innostunut Albin mukaan joukkueeseen. Hän tuo mukanaan hyvän esimerkin ammattimaisuudesta ja työnteon merkityksestä meidän nuoremmille pelaajillemme sekä laatua ja kilpailua laitapakkiosastolle, kommentoi Interin uusi päävalmentaja, Hongasta siirtynyt Vesa Vasara.

Granlund on Interin yhteistyöseuran Pargas IF:n kasvatti. Veikkausliigaa hän ei ole koskaan ennen pelannut varsinaissuomalaisissa seuroissa.

– Olen tosi iloinen siitä, että päästiin sopimukseen ja sain tällaisen sauman. Tuntuu samalla siltä, että tarvitsin jotain uutta ja minun mielestäni tämä on loistava haaste ja tuo ekstramotivaatiota tällaiselle kokeneemmallekin pelaajalle. Olen saanut hienon kuvan Interistä seurana ja siitä, miten kaikki hoidetaan ja miten kaikki toimii täällä.

– Kotimaakunnassa pelaaminen merkitsee kyllä paljon. Olen käynyt pienenä poikana katsomassa pelejä täällä stadionilla ja ajanut paikan ohi varmasti tuhansia kertoja. Aina pienenä halusin pelata mahdollisimman korkealla ja tämä oli aina alueen paras joukkue, joten haaveena oli pelata Veritas Stadionilla. Lisäksi tämä on lähellä kotia ja saan varmasti paljon tuttuja yleisöön, niin sekin on hienoa.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
FC Inter on solminut pelaajasopimuksen Suomen A-maajoukkueessa 21 ottelua pelanneen Albin Granlundin kanssa. Kokenut puolustaja edusti edelliset 1,5 kautta IFK Mariehamnia.

Tervetuloa Sinimustaan perheeseen Albin🔵⚫️

#fcinterturku #veikkausliiga

fcinter.fi/albin-granlund…

Linkki twiittiin.