Turkin Superliigassa nähtiin maanantai-iltana poikkeuksellisen ruma välikohtaus sarjaottelussa Ankaragucun ja Rizesporin välillä. Kaaos pääsi irti ottelun viimeisillä hetkillä ja erotuomari Halil Umut Meler lyötiin nyrkillä maihin.

Raju joukkotappelu sai alkunsa, kun Ankaragucu menetti johtoasemansa lisäajan viimeisellä sekunneilla. Kotijoukkueen omistaja Faruk Koca astui Turkin medialähteiden mukaan kentälle ja löi Umut Meleriä voimakkaalla nyrkiniskulla kasvoihin.

Umut Meler jäi loukkuun maissa tappelun keskelle ja nahistelavien pelaajien potkut osuivat häneen. Erotuomari yritti suojella käsillään päätään iskuilta. Turvamiehet onnistuivat lopulta rauhoittamaan tilanteen.

Umut Meler vietiin sairaalaan tutkittavaksi. Rajut kuvat pahoinpitelystä levisivät sosiaalisessa mediassa.

HLTCO

@HLTCO
Turkish Super Lig side Ankaragucu were denied a 1-0 win at home to Rizespor thanks to a 97th minute equaliser from the visitors, prompting the home side’s President Faruk Koca to run onto the pitch and punch the referee. Utter chaos.

LUE MYÖS!