Julian Nagelsmann pitää Toni Kroosille ovea auki palata Saksan maajoukkueeseen kesän EM-kotikisoja varten. Real Madrid – tähti päätti maajoukkueuransa vain 31-vuotiaana kesän 2021 pettymyskisojen jälkeen.

Saksa putosi tuolloin Englannille pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Nagelsmann uskoo ensi kesän kotikisojen olevan houkuttava vaihtoehto myös Kroosille.

– Se on mielenkiintoinen ajatus. Työni on ajatella kaikkia saksalaispelaajia. Toni on hieno persoona, joka sanoo asiat suoraan. Hän on myös menestynyt jalkapalloilija. Hänen kanssaan voi puhua mistä tahansa, Nagelsmann kommentoi ZDF SportStudiolle.

– Emme ole puhuneet suoraan siitä. Puhumme yleisistä asioista. EM-kisojen pelaaminen kotikentällä on mielestäni jokaiselle saksalaiselle pelaajalle houkuttava mahdollisuus. Se riippuu hänestä ja muiden pelaajien suorituksista.

Kroos pelasi vuosina 2010-2021 106 ottelua Saksan maajoukkueessa. Keskikenttäpelaajan huippuhetki oli maailmanmestaruuden voittaminen Brasiliassa vuonna 2014.

LUE MYÖS!