Karim Benzema siirtyi kesällä vapaana agenttina saudiarabialaiseen Al-Ittihadiin.

Real Madrid tarjosi Benzemalle jatkosopimusta ja osapuolten väliset neuvottelut olivat loppusuoralla, kun hyökkääjä saikin yllättäen rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta. 

Benzema näytti vihreää valoa saamalleen tarjoukselle. Benzema tienaa Saudi-Arabiassa peräti 200 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Hiljattain 36 vuotta täyttäneen Benzeman edustama Al-Ittihad pelaa ennakko-odotuksiin nähden huonoa kautta. Viime kaudella Saudi-Arabian pääsarjamestaruuden voittanut Al-Ittihad on parhaillaan vasta kuudentena sarjataulukossa. Sarjakärki Al-Hilal on karannut 22 pisteen päähän.

Ranskalaislehti L’Équipen mukaan Benzema on joutunut Al-Ittihadin kannattajien kynsiin. Benzema on viimeistellyt tällä kaudella yhdeksän sarjamaalia, mutta ei ole onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin. Benzema sai seuran kannattajilta huomattavasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa ja joutui sulkemaan Instagram-tilinsä.

Benzema nousi aiemmin tällä kaudella otsikoihin ajauduttuaan riitoihin Al-Ittihadin silloisen päävalmentajan Nunon kanssa. Nuno sai potkut vain muutama päivä riidan jälkeen.