Benjamin Källmanin ja Arttu Hoskosen edustama Cracovia voitti Legia Varsovan keskiviikkoiltana Puolan pääsarjassa 2-0.

Källman viimeisteli ottelun molemmat maalit.

Källman vei Cracovian johtoon 25. minuutilla. Suomalaiskärki suojasi taitavasti palloa, sai jalkansa vapaaksi ja laukoi pelivälineen yli 20 metristä ylänurkkaan.

Jälkimmäinen maali syntyi 57. minuutilla. Källman pääsi läpiajoon ja viimeisteli pallon varmasti tolpan kautta maaliin.

Källman on viimeistellyt kuluvalla kaudella viisi maalia Puolan pääsarjassa. Hyökkääjä on ollut viime aikoina hyvässä iskussa, sillä edelliseen kolmeen otteluun on syntynyt yhtä monta maalia.

Cracovia on parhaillaan 13. sijalla Puolan Ekstraklasassa.