AS Roma hävisi sunnuntaina Bolognalle 0–2-lukemin.

Ottelun kiistanalaisin ja puhutuin hetki nähtiin pelin toisella jaksolla, kun Roman manageri José Mourinho vaihtoi Renato Sanchesin puoliajalla kentälle, ottaakseen tämän saman tien pois vain 18 minuuttia myöhemmin.

Ottelun jälkeen Mourinho kuitenkin pahoitteli erikoista temppuaan.

– Haluan pyytää julkisesti anteeksi Renatolta, koska se, mitä minun mielestäni piti tehdä, oli hyvin rajua. Se oli kuitenkin rajumpaa valmentajalle, Mourinho sanoi DAZN:lle.

– Luulen, että olen tehnyt näin nyt 3-4 kertaa urallani ja pyydän anteeksi.

”Kerron teille jotain, mitä en ole vielä sanonut”

Mourinho jatkoi paljastaakseen ensimmäistä kertaa halustaan jatkaa AS Roman peräsimessä.

Jos portugalilainen jättäisi seuran kauden päätteeksi, kun hänen sopimuksensa umpeutuu, ei kyse olisi 60-vuotiaan omasta valinnasta.

– Kerron teille jotain, mitä en ole vielä sanonut, koska en halunnut sanoa sitä aiemmin. Haluan jatkaa Romassa. Haluan jatkaa täällä, Mourinho täräytti.

Mourinho esitti seurajohdolle kuitenkin varoituksen sanan.

– Jos jatkan Romassa, meidän on todella mietittävä, mitä voimme tehdä FFP-rajoitusten kanssa.

– Ehkä on parempi työskennellä nuorten pelaajien kanssa ja kehittää tulevaisuutta varten, kuin tehdä töitä joidenkin pelaajien kanssa, joilla ei ole enää mitään kehitettävää.

– Haluan jatkaa, ja meidän pitäisi ehkä ajatella asiaa eri tavalla. Tiedän tämän joukkueen mitat. Kun kaikki ovat käytettävissä, meillä on riittävästi laatua taistella.

Mourinho alleviivasi, ettei vielä ole käynyt keskusteluja jatkosopimuksesta seurajohdon kanssa.

– Olette ensimmäiset ihmiset, joille sanon tämän, Mourinho jatkoi.

– Kun fanimme näkevät joukkueensa pelaavan niin kuin pelasimme tänään, siinä ei ole paljon rakastettavaa. Kuinka monta kilometriä he matkustivat nähdäkseen tämän joukkueen ja kannustaakseen meitä 92 minuuttia?

– Fanimme ovat erityisiä, ja olisi vaikeaa erota heistä. Jos eroaisin heistä, se ei olisi koskaan oma valintani. Ei koskaan.