Massimiliano Allegrin nykyinen sopimus Juventuksen kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Parhaillaan Serie A:n kärjessä oleva Juventus saattaa kuitenkin joutua etsimään itselleen uuden päävalmentajan ensi kaudeksi.

TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan Allegri keskustelee Juventuksen kanssa tulevaisuudesta keväällä. Lähteen mukaan tällä hetkellä selvästi todennäköisin skenaario on se, että osapuolet purkavat sopimuksensa kuluvan kauden jälkeen.

Italialaismedian mukaan Antonio Conte haluaisi palata Juventuksen peräsimeen.

TuttoMercatoWeb kuitenkin kertoo, ettei Juventuksen seurajohdossa olla yksimielisiä siitä, että Conte olisi paras vaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi. 

Seurajohdon mukaan ei ole välttämättä järkevää palata menneisyyteen. Lisäksi Conte on tunnettu hyvin vaativana valmentajana, joka vaatii seurajohdolta merkittäviä panostuksia joukkueeseen. Juventus on sen sijaan kulukuurilla, eikä käytä ensi kesänäkään juurikaan rahaa siirtoikkunassa.

TuttoMercatoWebin mukaan Juventuksen seurajohto seuraa tarkasti Monza-luotsi Raffaele Palladinoa ja Bolognan valmentajana työskentelevää Thiago Mottaa. Juventus on kiinnostunut kummastakin valmentajasta etsiessään korvaajaa Allegrille.