Huuhkajien maalivahti Viljami Sinisalo pelasi tiistaina loistavan ottelun, kun hänen edustamansa Exeter City voitti Wycombe Wanderersin 1-0 Englannin Ykkösliigassa.

Sinisalolle, 22, kirjattiin pelissä viisi torjuntaa, joista isoin nähtiin aivan pelin loppuhetkillä, kun hän pysäytti Luke Leahyn laukoman rangaistuspotkun.

Flashscoren ja WhoScoredin tilastopalveluissa Sinisalo sai ottelun parhaan arvosanan kummankin joukkueen pelaajista. Kentällä nähtiin myös toinen Suomen maajoukkuepelaaja, kun Exeterin Ilmari Niskanen pääsi vaihdosta kentälle loukkaantuneen Yanic Wildschutin tilalle.

Exeterin päävalmentaja Gary Caldwell luonnehti pelin jälkeen Sinisalon esitystä ”uskomattomaksi”.

– Jos ikinä tarvitaan joku nousemaan esiin isolla hetkellä, niin se on Vil Sinisalo, hehkutti Caldwell Exeterin sivujen mukaan.

Sinisalo pelaa Exeter Cityssä tämän kauden lainalla Valioliiga-seura Aston Villasta, jonka edustusjoukkueessa hän odottaa yhä debyyttiään. Suomalaisvahti on pelannut tällä kaudella täydet minuutit yhtä vaille kaikissa Exeterin sarjapeleissä ja kantanut torjuntavastuun myös FA Cupissa ja liigacupissa.

Huuhkajissa Sinisalo on pelannut kaksi ottelua.

Linkki videoon.